Tuin Planner Privacy Beleid

De website mijnstadstuin.nl worden beheerd door het bedrijf MijnStadstuin B.V., gevestigd in Nederland en vallen onder de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens. De Tuin Planner worden beheerd door het bedrijf Growing Interactive Ltd, gevestigd in UK en vallen onder de UK Wet bescherming persoonsgegevens.

Veiligheid

MijnStadstuin B.V. neemt alle redelijke voorzorgsmaatregelen ter bescherming van de informatie van onze gebruikers. Wanneer gebruikers gevoelige informatie verstrekken via de Tuin Planner of onze website, worden deze gegevens zowel online als offline beveiligd. Gevoelige informatie zoals creditcardgegevens worden niet opgeslagen op onze eigen servers maar worden direct doorgestuurd naar onze aanbieders van beveiligd betalingsverkeer. Alle informatie van onze gebruikers blijft beperkt tot onze kantoren. Enkel werknemers die de informatie nodig hebben om een specifieke taak uit te voeren (bijvoorbeeld een medewerker van de klantenservice) hebben toegang tot persoonlijke informatie. Persoonlijk informatie die wordt opgeslagen op de servers wordt bewaard in een beveiligde omgeving.

Toegang van een Derde Partij tot Persoonlijk Informatie

MijnStadstuin B.V. geeft gebruikersgegevens niet door aan enige derde partij behalve wanneer dit nodig is ter nakoming van onze zakelijke verplichtingen en enkel overeenkomstig met even strenge beleidsregels wat betreft privacy. Bijvoorbeeld, we geven creditcardgegevens door aan onze aanbieder voor beveiligd betalingsverkeer voor de afhandeling van abonnementen (zoals PayPal) zodat zij de betalingen kunnen verwerken.

De enige uitzondering hierop is het geval waarin we samenwerken met een ander bedrijf waaraan we onze branded software van de Tuin Planner beschikbaar stellen. In zulke gevallen kunt u voor de keuze gesteld worden om uw e-mailadres door te laten geven aan het partnerbedrijf zodat zij u informatie over tuinieren of relevante aanbiedingen kunnen sturen. Wanneer u ervoor kiest om uw e-mailadres door te laten geven dan zullen de privacy beleidsregels, procedures en het afmeldsysteem van het partnerbedrijf gelden en gaat u ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk zijn voor dergelijk gebruik.

Wettelijke Disclaimer

Hoewel wij alle middelen inzetten om de privacy van gebruikers te bewaren en te voorkomen dat uw gegevens worden doorgegeven aan een derde partij, moeten we soms persoonlijke gegevens bekend maken wanneer vereist door de wet als wij in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke actie noodzakelijk is om te voldoen aan een lopende gerechtelijke procedure, een gerechtelijk bevel of een juridisch proces dat wordt gevoerd op ons bedrijf of onze website.

Logbestanden

Zoals de meeste standaard website servers gebruiken we logbestanden. Hieronder kan het volgende vallen: Internet protocol (IP) adressen, type browser, Internet Service Provider (ISP), verwijzende/einde pagina’s, type platform, datum/tijd stempel, en aantal klikken om trends te analyseren, de site te beheren, het gedrag van gebruikers te volgen en brede demografische informatie voor totaal gebruik te verzamelen.

Links

De Tuin Planner en de website mijnstadstuin.nl kunnen links naar andere websites bevatten. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij, MijnStadstuin B.V., niet verantwoordelijk is voor de privacy praktijken van desbetreffende andere websites. We moedigen gebruikers aan om zich ervan bewust te zijn wanneer ze onze website verlaten en om de privacy verklaringen te lezen van elke website die persoonlijke informatie verzameld. Deze privacy verklaring geldt enkel voor de informatie verzameld door onze Tuin Planner software en de website mijnstadstuin.nl.

Doorgeven van wijzigingen

Wanneer we besluiten om ons privacy beleid te wijzigen, zullen we zulke wijzigingen plaatsen in deze privacy verklaring op onze website en op andere plekken die wij geschikt achten zodat onze gebruikers altijd bewust zijn van welke informatie wij verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden (waar van toepassing) wij deze bekendmaken. We zullen informatie gebruiken overeenkomstig met het privacy beleid waaronder de informatie werd verzameld (dit kan afwijken indien u zich aanmeldt voor onze dienst op een andere website).

Afmelden

Om u af te melden voor onze dienst en het ontvangen onze e-mails kunt u gebruik maken van de afmeld link onderaan elke e-mail verzonden door ons systeem. Verder kunt u gebruik maken van de volgende opties:

 • Neem contact op via ons Contact Formulier.
 • Stuur een e-mail naar het adres mijnstadstuin(at)growveg.com (vervang de (at) door @)
 • Stuur uw verzoek naar het volgende adres:
  MijnStadstuin B.V.
  Nico Broekhuysenweg
  1067 HT, Amsterdam
  Nederland

Contactinformatie

Indien u vragen, zorgen of suggesties heeft betreffende ons privacy beleid, neem dan contact op via ons Contact Formulier.